Wil jij ook schrijven over het leven en de dingen die zich voordoen? Vraag een gratis gesprek met Moon…✍️❤️☀️

Moon op Safari

Over het leven
en de dingen die zich voordoen

De Spiegeltest
Safari
simone

Spiegelbeeld

Grote opruiming De herfst van 2021…begon met een opruimbeurt. Ik weet niet hoe ik het doe, maar ik kan gaan zitten in een opgeruimd kantoor en na een paar uur verlaat ik het in chaos. Altijd al gehad ook. Totdat de bende mij van het werk houdt en dan stroop ik de mouwen op en

Lees verder »
Schrijftips & meer
Schrijftips
simone

Schrijfmuziek

Wil je het stil? In het verlengde van het verkennen en doorbreken van schrijfblokkades kwam ik terecht bij de oplossing van het wel of niet gebruiken van schrijfmuziek. Met andere woorden…de achtergrondmuziek die je kan helpen tijdens het schrijven. Achtergrondmuziek Voor mij is het wisselend, de behoefte aan achtergrondmuziek. In de vroege ochtend geniet ik 

Lees verder »
Op reis met mama
Safari
simone

Voor je eigen bestwil

Als er een zin is die mij het meest mogelijke wantrouwen bezorgd dan is het:  HET IS VOOR JE EIGEN BESTWIL  Nou dat bepaal ik toevallig zelf wel, wat het beste is voor mij.Ik ben een verstandig en weldenkend mens – vind ik persoonlijk – en ik weet heus wel waar ik baat bij heb.

Lees verder »
Inspiratie
Schrijftips
simone

Voorbij de schrijfblokkade ✍️

Na heel veel weken in een ander ritme – zomertijd – gebeurde het ineens: het schrijven blokkeerde.Ik kreeg ineens geen letter meer op papier, terwijl ik eigenlijk zoveel plannen heb om uit te werken…  Herken jij dat? Je start vol goede moed met het luchten van je hart, maar na een paar regels stagneert het.

Lees verder »
Moon op de scooter
Safari
simone

Vakantiegevoel?!

Alweer bijna september… Hè hè, we mogen alweer (bijna).Augustus is doormidden en de werkende wereld klopt aan de deur.  Trappelen Sta ik te trappelen? Ja!Heerlijk weer gewoon aan de slag met de projecten die ik al maanden in mijn hoofd heb en die nu werkelijkheid mogen worden. Het is tijd om weer in een productief

Lees verder »
Covid sars 2019 test
Safari
simone

Vaccin of (vacc)uitsluiten?

Ben ik vrij op mijn eigen Safari? Tja, daar zat ik dan. In de wacht bij de garage voor een beurt die ik om wat voor reden altijd weer voor me uitschuif.Wachten in de garage vind ik meestal wel prettig. Even in een andere omgeving met mijn schrijfwerk. Een beetje om me heen kijken naar

Lees verder »
Logo Moon op Safari

Moon op Safari alert ontvangen?

Laat je e-mailadres achter en je krijgt bericht.

Contact

Schrijf met Moon en Moon op Safari zijn creaties van Simone Sarphatie.

www.schrijfmetmoon.nl
schrijfmetmoon@gmail.com

KVK: 32139166
BTW: NL819826303B01
CRKBO gecertificeerd

Volg Moon

Disclaimer & Privacy

Alle informatie die ik op deze website deel is van mij. Bronnen worden altijd vermeld, mits bekend. Ondanks mijn zorg voor de inhoud, kan er altijd een foutje in zitten.

We gaan zorgvuldig met persoonsgegevens om. De uitgebreide privacyverklaring lees je hier.

Schrijf met Moon – Moon op Safari © 2021