Over het leven
en de dingen die zich voordoen

Deel op facebook
Deel op pinterest

Waaruit bestaat de samenhang tussen vorm en inhoud? Dat is de vraag. Kan het zonder elkaar bestaan? Antwoord: Nee, dat kan niet. Vorm en inhoud hebben elkaar nodig. Niet dat het altijd met elkaar te maken heeft. Ja dat is dan weer jammer, aangezien dat voor verwarring kan zorgen. Dan hoef ik alleen maar aan de algemene beschouwingen van afgelopen week te denken. Zijn er nou grappen gemaakt? of was het allemaal oprecht van inhoud?

Wat is de maatstaf voor Vorm en voor Inhoud? “Onze” (nou ja “onze”) minister president heeft toegegeven niet helemaal in vorm te zijn geweest. Mijn baas ziet me aankomen……Dus ziedaar mijn conclusie: zonder vorm geen inhoud. Tijd voor verandering!

 

Waaruit bestaat de samenhang tussen vorm en inhoud?

Dat is de vraag. Kan het zonder elkaar bestaan? Antwoord: Nee, dat kan niet. Vorm en inhoud hebben elkaar nodig. Niet dat het altijd met elkaar te maken heeft. Ja dat is dan weer jammer, aangezien dat voor verwarring kan zorgen. Dan hoe ik alleen maar aan de algemene beschouwingen van afgelopen week te denken. Zijn er nou grappen gemaakt? of was het allemaal oprecht van inhoud?

Verwarrend.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Logo Moon op Safari

Moon op Safari alert ontvangen?

Laat je e-mailadres achter en je krijgt bericht.

Schrijfinspiraties bestellen

Start nu echt met schrijven

Ontmoet je Zelf…

Met schrijfinspiraties help ik jou om je Zelf te ontmoeten, zodat jij jouw eigen woorden vindt en ze durft op te schrijven zoals jij dat wil.

Je leert op een nieuwe manier schrijven je over je eigen leven en de dingen die je bezighouden met maar een doel: schrijf het eruit!

DOE MEE AAN DRIEMAANDEN SCHRIJFINSPIRATIES – 3 maanden schrijfinspiraties en hulp bij schrijven
oktober – november – december 2021

  • Iedere week een schrijfinspiratie – per email
  • Reflectie op de oefening en schrijfhulp – online
  • (Online) Schrijfcafé
  • Extra voor de liefhebbers: een besloten Facebookgroep voor het delen van je ervaringen en het stellen van vragen.

Ontmoet je Zelf ✍️❤️☀️